WIE ZIJN WIJ EN WAT KUNNEN WIJ VOOR JOU BETEKENEN?

Wij zijn de keukenhandel

WIJ LATEN ZIEN DAT EEN KEUKEN KOPEN OOK MAKKELIJK EN SNEL KAN GAAN

Wij gaan voor netjes!

De keukenhandel Venegas heeft in de afgelopen jaren vele duurzame contacten opgebouwd in de keukenbranche en aannemerij. Keukenspeciaalzaken hebben vaak een negatieve reputatie vanwege opdringerige en agressieve verkopers met ongeloofwaardige kortingsacties. De één blaast nog harder van de toren dan de ander. Daar doen wij niet aan mee! De Keukenhandel is een onafhankelijke keuken speciaalzaak zonder smoesjes, lokkertjes of weggevertjes. Wij gaan voor eerlijke en duidelijke prijzen zonder die vervelende addertjes onder het gras.

Razendsnelle levering

Wist je dat in de omgeving van een woonboulevard vier van de vijf keukenzaken onder één Groep vallen?

Klanten weten vaak niet dat er op keukens een levertijd zit van minimaal 8 weken. En bij Ikea duurt het minimaal 6 weken voor een maatwerkkeuken.

De keukenhandel wilt zowel de particuliere als de zakelijke markt met kwaliteit, service en snelheid bedienen. Door goede voorwaarden afgesproken te hebben met de fabrikant kunnen wij keukens binnen 5 weken na overeenkomst aan onze klanten uitleveren.

De Keukenhandel is aangesloten bij het CBW (Centrale Branchevereniging Wonen) waardoor je als klant nog meer zekerheid krijgt wanneer je bij ons koopt.

Een CBW-erkende woonwinkel is een winkel die artikelen voor woninginrichting verkoopt en is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen. Als je het logo CBW-Erkend ziet, weet je zeker dat je aankoop veilig is.

Een CBW (Centrale Branchevereniging Wonen) erkende woonwinkel biedt 3 zekerheden:
Onpartijdige klachtafhandeling
Aanbetalinggarantie
Productgarantie